Friday, October 13, 2006

ginisang maluto

mawara na an tinapay pero dai nanggad mawawara an maluto sa lamesa kan pinoy. syempre maski sisay na taga Pilipinas tatao magluto ko maluto. pero iniong sakuyang recipe pedeng sunudon nindo o pedeng baguhon.

Kaipuhan nindo ki

1 sibulyas, tinadtad
2 pidasong bawang, tinadtad
1 dakulang kamatis, giniris na pino
dahon ki sibulyas, giniris na pino
olives (mga 10 pidaso)
1 longganisa, giniris na pa kwadrado, pino
lanang nyog
1 tasang bagas
2 tasang sabaw ki manok

igisa an bawang asin an sibulyas. isunod na ikaag an longganisa. pag nagmantika na an longganisa, ikaag an kamatis. isunod an bagas. igisa asin haloon ki marhay sa mga nagkairinot na ingredients. ikaag an 2 tasang sabaw kan manok. lukduan hanggan sa maluto an maluto.

No comments: