para sa duwang katawo
6 na pidasong tubu (baby mushroom sa ingles), giniris na katamtaman pino
1 pidasong sibulyas, giniris na katamtaman pino
2 kutsarang sour cream
300 gramo na karneng baka (pang steak), hiniwa na pino pahiraba
2 kutsarang lanang nyog para sa paggisa kan sibulyas asin tubu
1 dagdag na kutsarang lanang nyog sa paggisa kan karneng baka
asin
pamintang tinadtad
paprika
giniris na parsley
igisa an sibulyas asin tubu madali sana. budbudan ki asin asin tinadtad na paminta. haunon sa plato
ikaag an 1 kutsarang dagdag na lanang nyog asin igisa an karneng baka madali sana. budbudan kan paprika, asin, paminta. ihalo an ginisang sibulyas-tubu. haloon. ikaag an 2 kutsarang sour cream.
pedeng mamili sa tulo: maluto, french fries o pasta. ikaag an napili sa sarong plato asin budbudan sa ibabaw kan beef stroganoff. bon appetit
Thursday, October 12, 2006
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment